Amit a Télikert-Varázsról tudni kell


A Télikert Varázs tervező - és kivitelező vállalkozás többféle szerkezeti anyagból kínálja télikertjeit. A célnak legmegfelelőbb alumínium szerkezettől, a költségtakarékosabb műanyag rendszereken és a naturális fa konstrukción keresztül a hagyományos acél veranda beépítésig.

Alumínium-üveg lakótélikertek
A karcsú, 50 mm széles 3 mm falvastagságú meglehetősen statikus alumínium tartó profiloknak köszönhetően, viszonylag nagy méretű tetőbevilágítók építhetők, nagy méretű télikertek, pavilonok, uszodafedések, korrózióra hajlamos acél segédszerkezet felhasználása nélkül.

Terheléstől függően, különböző mélységi méretű profilok kerülnek felhasználásra a télikert homlokzati magassága, illetve az áthidalandó fesztáv függvényében. A fali indítóelemek különböző dőlésszögű tetők építését segítik, a saját rejtett csatornarendszer, a tető-homlokzat csomópontban, a megfelelő vízelvezetést biztosítja, nagyméretű tetőszerkezet esetén is. A télikertek gyártására kifejlesztett hőhidmentes függönyfal és tetőrendszer tartalmaz minden olyan elemet, segédprofilt mely önálló, vagy lakóházhoz illeszkedő kivitel esetén biztosítja a megfelelő hő és vízszigetelést évtizedeken át.

Műanyag vázszerkezet
Műanyagvázas télikert esetén az átlagosnál stabilabb, öt légkamrás, 70 mm-es beépítési mélységű aluplast homlokzati és nyílászáró rendszerből építkezünk, az alumínium tetőszerkezet megtartásával.

Fa konstrukció
Fa vázszerkezeti igény esetén, jó minőségű rétegragasztott borovi vagy vörösfenyő alapanyagból készülnek télikertjeink, különös figyelmet fordítva a hőmérséklet és páratartalom változására érzékeny faszerkezet felületkezelésére.

Télikertjeink minőségét a modern géppark, folyamatos fejlesztés, a felhasznált minőségi anyagok és a szigorú gyártástechnológia garantálja!